2 Aralık 2014 Salı

Hediyeniz Fark Yaratsın



Bayramlarda, sevgililer gününde, yıldönümlerinde, akraba ziyaretinizde, arkadaş ziyaretlerinizde ve bunun gibi her durumda ihtiyacınız olan kaçınılmaz şeydir hediye. Ancak çoğu zaman insanlar hediye seçiminde zorlanır ve bir türlü karar veremezler. Hediye alırken zorlanmak zorunda değil ve hediyeyi pahalıya mal etmek zorunda değilsiniz. Bayramlarda büyüklerinizi ziyarete gittiğinizde götüreceğiniz bir bayram çikolatası sizin üzerinizden hediye yükünü alacağı gibi hediyeyi verdiğiniz kişiye de kendini değerli hissettirecek ve ortam çikolata tatlığına bürünecektir.
Çikolata günlük hayatta hediye olarak çok fazla yerde kullanılabilmektedir. Örneğin bir kız isteme merasiminde dahi güzel bir çiçeğin yanında gösterişli ve özeninizi ispatlayacak derecede bir çikolata sepeti hemen ortamın dikkatini kendi üzerinizde toplamanızı sağlayacaktır. Hediye almak insanlar arasında çok zor bir durummuş gibi lanse edilse de doğru hediyeyi doğru yerde aldığınız zaman size ve hediyeyi vereceğiniz kişiye inanılmaz bir mutluluk sağlayıp size yaşadığınız o anda çok fazla artı puan almanız açısından da yardımcı olacaktır.
Ancak hediyenin pahalılığı yerine karşı tarafın hoşuna gidecek bir nesne olması herkesin mutluluk düzeyini 1 basamak daha yukarıya çekecektir. Bu nedenle en çok tercih edilen hediye olarak çikolatayı görebilmekteyiz. Çünkü çikolata sayesinde salgılanan mutluluk hormonları size büyük mutluluklar verecek ve çok keyifli dakikalar geçirmenize yardımcı olacaktır. Bu nedenle hediye seçerken ki dikkatiniz karşı tarafın mutluluğuyla doğrudan doğruya ilişkili olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder